Priser

Vi vil tilby deg høy kvalitet, ha høy hygienestandard og bruke de beste metodene og materialene på markedet.

Tannlegepriser varierer mellom ulike tannleger og steder. Vi vil tilby deg høy kvalitet, ha høy hygienestandard og bruke de beste metodene og materialene på markedet.

Tannlegepriser varierer avhenging av tannlegens kompetanse, metoder og materialer, investering i digitale utstyr og beliggenhet. Derfor kan vi ikke være den billigste tannlegeklinikken i Oslo, men vi streber etter å ha rimelige priser. Følgende liste er kun priseksempler. Det kan være vanskelig for deg som pasient å vite nøyaktig hvilken behandling du trenger, og derfor kan det også være vanskelig å vite den eksakte kostnaden uten å komme på en undersøkelse.

For å få et mer eksakt prisoverslag, anbefaler vi deg å komme til en undersøkelse og få et uforpliktende kostnadsoverslag som er inkludert i undersøkelsen. Vi må informere deg om at i sjeldne tilfeller må vi, i samråd med deg, endre vår behandlingsplan underveis i behandlingen, og dermed kan også prisen endres. Selvfølgelig vil du da bli informert på forhånd.

Våre tannleger har direkte oppgjør som gjør det enkelt for deg som får refusjon fra Helfo. Vi gjør all administrasjonen for deg og du betaler kun egenandelen som ofte er rundt halvparten av prisen. Våre tannleger vil informere deg hvis du har krav på støtte fra Helfo. Vi tilbyr deg 20 % studentrabatt  og 15 % bedriftsrabatt på allmentannlege timer.

Kontakt oss for mer informasjon.

Priser for allmentannlege

Undersøkelse, 2 røntgen, enkel rens, informasjon og kostnadsøverslag995 kr
Undersøkelse av akuttpasient655 kr
Tannbleking kampanjepris2990 kr
Enkelt røntgenbilde120 kr
Oversikt bilde (OPG/Panoramarøntgen)675 kr
Bedøvelse165 kr
Fylling 1 flate650-970,-
Fylling 2 flater1.000-1.400,-
Fylling 3 flater1.300-1.750,-
Fylling 4 flater1.400-1.990,-
Krone eks. tannteknikerFra 4.915,-
Helprotese per. kjeve eks. tanntekniker11500 kr
Trekking av tann/rot (Ekstraksjon)1.110-1.700,-
Kirurgisk fjerning av tann/rot2.200-3.400,-
Hygienetiltak per seanse120 kr
Kirurgisk oppdekning415 kr
Endodontisk oppdekking300 kr
Rotfylling enkelFra 3.900,-
Rotfylling komplisertFra 5.950,-
BittskinneFra 2.900,-
SnorkeskinneFra 6.000,-
Ubenyttet timeavtale spesialist *(80% av honorar)1800/per klokketime avsatt tid
Ubenyttet timeavtale allmentannlege *(80% av honorar)1600/per klokketime avsatt tid

 

Henvisning

Hvis du blir henvist til en spesialist og ønsker et prisoverslag vil vi reservere en time for konsultasjon for å gi deg ett mer presist prisoverslag. Spesialistene har egen prisliste.

Uforpliktende prisoverslag er inkludert i undersøkelsen. Hvis man trenger flere røntgenbilder eller undersøkelser for å tilby deg et eksakt kostnadsoverslag, tilkommer det ekstra kostnader. Vi tilbyr deg prisgaranti på implantat hvis du kan finne en billigere komplett implantatbehandling med Nobel Biocare og norsk teknikker. For mer informasjon ring 22 36 76 00 nå.

Prisene er basert på kort eller kontant betaling. Vi tilbyr våre pasienter delbetaling i samarbeid med SVEA Finans. Faktura betaling er ikke mulig hos oss.

Hygienetillegg legges til hvert besøk, kirurgisk oppdekking legges til ved kirurgiske behandlinger og endodontisk oppdekking legges til ved rotfyllingsseanser.

* Endring/avbestilling av en time må gjøres per telefon på virkedager (mandag til fredag), senest 48 timer i forveien. Ubenyttede eller sent endrede timeavtaler debiteres med 80% av honoraret for avsatt tid.

Sist endret: onsdag 19 juni, 2019
Publisert av: Galleri Oslo Klinikken Admin