Anbefalinger

Vi har mange førnøyde pasienter som har skrevet anbefalninger om oss. Her kan du lese noen av de.

Veldige hyggelige og dyktige mennesker som jobber der. Var faktisk hyggelig å gå til tannlegen. Og jeg har egentlig tannlegeskrekk.

Dyktig, hjelpsom og veldig hyggelig personell! Ville bare takke dere for en FANTASTISK jobb dere har gjort!

I am a bit of a dentist-phobic and the Dr was able to make me feel safe. He explained the procedures, answered my questions and respected my fears.

Does his job excellently, explains the procedure thoroughly and treatment is very satisfactory.

Jeg er veldig imponert over tannlegen. Han forteller om hva som er problemet, henviser til bildene og det får meg til å føle meg rolig når jeg er inne hos han. Han er forsiktig og nøye med hva han gjør. Tusen takk!

Veldig fornøyd. En tannlege som tar seg til til å gjøre jobben skikkelig.

Hvis du vil ha en nøye og hyggelig tannlege anbefales Galleri Oslo Klinikken, kjempefornøyd!:)

Møtte en vennlig og flink tannlege. Fikk utført en grundig sjekk og rens av mine tenner. Han fant et mindre hull som han anbefalte å behandle før det ble verre. Dette ordnet han. Veldig fornøyd.

Følte at jeg for første gang på mange år fikk en grundig sjekk av helsetilstanden på mine tenner. Tannlegen forklarte meg at årsaken til ising i mine tenner skyldtes manglende emalje. Dette ble rettet opp og jeg føler meg mye bedre. Opplevde god service og vennlighet.

Han er en hyggelig person med et behagelig og rolig vesen, og en flink tannlege! Har brukt ham i mange år og har alltid vært fornøyd. Klinikken ligger sentralt til i bussterminalbygget, så tilgjengeligheten er god for meg. Tannlegeassistentene er også veldig hyggelige, og jeg har aldri opplevd å vente mer enn noen få minutter. Innbydende og rene lokaler.

Ble henvist til henne én gang og jeg synes hun var flink med min ikke helt ukompliserte tannsituasjon. Svarte greit på mine mange spørsmål. En positiv ting var at hun spurte en kollega da hun ikke kunne svare på et av mine mange spørsmål. Noen mener kanskje det er tegn på svakhet å måtte spørre kollega, men det er egentlig tegn på styrke å vite når man ikke vet/er usikker. Andre tannleger ville kanskje viftet vekk spørsmålet eller svart ullent. Kan anbefale henne. Om jeg likevel skulle sette fingeren på noe: Jeg er en tøff hunk av en mannemann, men pyse når det gjelder tannlegebesøk. Derfor skulle jeg ønske hun informerte enda oftere om hva hun gjorde og om det kunne gjøre vondt.

 

Har du fått behandling på klinikken og ønsker å legge igjen en kommentar kan du klikke her for å lage en google kommentar, eller her for å legge igjen en kommentar på facebook.

Sist endret: torsdag 20 juni, 2019
Publisert av: Galleri Oslo Klinikken Admin