Tilbud

Tannlege tilbud for din tannhelse.
Akutt time i dag:

Vi tilbyr deg en rask akutt time i dag. Ring 22 36 76 00 nå for en rimelig og smertefri behandling i dag.

Lange åpningstider:

Vi har åpent 07.30 – 20.00 på hverdager, lørdager 11.00-16.00. Øvrige tider etter avtale.

20 % studentrabatt hos allmenntannlegene:

Vi har vært studenter og vet at studenter har begrenset med penger og dermed ikke prioriterer et tannlegebesøk. Av denne grunn kan tennene få store skader under studietiden. Vi har 20% studentrabatt hos allmenn tannlegene våre for å gi deg som student sjansen til å ha friske tenner.

15 % bedriftsrabatt hos allmenntannlegene:

Hvis du og minst to av dine kolleger velger oss kan du få 15% rabatt på behandling hos våre allmenntannleger og tannpleiere. Kontakt oss hvis du har flere spørsmål.

Spesialister og tannleger midt i Oslo:

Vi har spesialisttannleger og allmenn tannleger under samme tak. Vår ambisjon er å være et kompetansesenter innen tannhelse. Vi tilbyr deg all behandling under samme tak, midt i Oslo. Vi har spesialister innen radiologi, endodonti (rotfylling), kirurgi, protetikk, kjeveortoped, periodonti (før kaldt Pyrea) samt implantatbehandling.

Delbetaling:

Galleri Oslo Klinikken tilbyr deg delbetaling/lån, gjennom SVEA Finans. Om du ønsker en delbetaling/lån må du først komme på en konsultasjon for å kartlegge behandlingsbehovet og få ett kostnadsoverslag. Du bruker kostnadsoverslaget når du søker lån hos SVEA Finans. Vi sender deg en SMS med link til søknaden. Når du har sendt den inn får svar på søknaden nesten med en gang. Har du flere spørsmål om SVEA Finans kan du ringe oss på tlf: 22 36 76 00, eller spørre din tannlege om dette under konsultasjonstimen.

Direkte oppgjør med Helfo:

Vi har direkte samarbeid med Helfo og derfor kan vi tilby deg billigere behandlinger hvis du har krav på støtte fra Helfo. Våres tannleger bedømmer om du har krav på refusjon fra Helfo. Kontakt oss hvis du har flere spørsmål om refusjon.

Tannbleking 1.490 kr per kjeve:

Profesjonell tannbleking med hjelp av tilpassede blekeskinner gir det beste resultatet. Vi tilbyr deg tannbleking for kun 1.490 kr per kjeve (ord. pris 2.500 kr). Inkludert i prisen er avtrykk til å lage blekeskinne, selve blekeskinnen og blekemiddel. Vi fremstiller skinnene her på klinikken så du vil få skinnene raskere.

Implantatkonsultasjon kun 480 kr:

Hvis du trenger nye tenner, er implantater ofte det beste løsningen. Vi tilbyr deg implantat konsultasjon for kun 480 kr (ord. pris 1.480 kr). Dette inkluderer også nødvendige panorama røntgen bilder. Det kan være behov for CBCT Røntgen, dette er ikke inkludert i konsultasjonprisen.

Sist endret: onsdag 19 juni, 2019
Publisert av: Galleri Oslo Klinikken Admin