Tilbud

Tannlege tilbud for din tannhelse.
Akutt time i dag:

Vi tilbyr deg en rask akutt time i dag. Ring 22 36 76 00 nå for en rimelig og smertefri behandling i dag.

Lange åpningstider:

Vi har åpent 07.30 – 20.00 på hverdager, lørdager 11.00-16.00. Øvrige tider etter avtale.

20 % studentrabatt hos allmenntannleger:

Vi har vært studenter og vet at studenter har begrenset med råd og dermed ikke prioriterer et tannlegebesøk. Av denne grunn kan tennene få store skader under studenttiden. Vi har 20% studentrabatt hos allmenn tannleger for å gi deg sjansen å ha friske tenner.

15 % bedriftsrabatt hos allmenntannleger:

Hvis du og minst to av dine kolleger velger oss kan du få 15% rabatt på behandling hos våre allmenntannleger og tannpleier. Kontakt oss hvis du har flere spørsmål.

Spesialister og tannleger midt i Oslo:

Vi har spesialisttannleger og allmenn tannleger under samme tak. Vår ambisjon er å være et kompetansesenter innen tannhelse. Vi tilbyr deg all behandling under samme tak, midt i Oslo.

Delbetaling:

Galleri Oslo Klinikken tilbyr deg delbetaling, vi bruker Cresco Access. Om du ønsker en delbetaling trenger vi å avtale en konsultasjonstime, i timen gir vi deg ett kostnadsoverslag som vi bruker når vi søker til Cresco Access og ser om de godkjenner ditt spørsmål angående delbetaling og får direkte svar. Har du flere spørsmål kan du ringe oss på tlf: 22 36 76 00, eller spørre din tannlege om dette under konsultasjonstimen.

Direkte uppgjør med Helfo:

Vi har direkte samarbeid med Helfo og derfor kan vi tilby deg billigere behandlinger hvis du har krav på støtte fra Helfo. Våres tannleger bedømmer om du har krav på refusjon fra Helfo. Kontakt oss hvis du har flere spørsmål om refusjon.

Tannbleking 1.490 kr per kjeve:

Profesjonell tannbleking med hjelp av tilpassede blekingskinner gir det beste resultatet. Vi tilbyr deg tannbleking for kun 1.490 kr per kjeve (ord. pris 2.500 kr). Inkludert i prisen er avtrykk til å lage blekeskinne, blekemiddel og vi utfører arbeidet her på klinikken så du vil få skinnene raskere.

Implantatkonsultasjon kun 480 kr:

Hvis du trenger nye tenner, er implantater ofte det beste løsningen. Vi tilbyr deg implantat konsultasjon for kun 480 kr (ord. pris 1.480 kr). Dette inkluderer også nødvendige panorama røntgen bilder.

Sist endret: mandag 15 april, 2019
Publisert av: Galleri Oslo Klinikken Admin