Spesialister

Spesialisttannleger er allmenntannleger som har tatt vidareutdanning i et spesifikkt felt innen tannhelse. For tiden er vi seks tannleger med spesial- /spesialistutdanning innen protetikk, endodonti, kjeveortopedi, oral radiologi oral kirurgi og oral medisin.

Spesialisten er del av spesialistteam som i forbindelse med implantatbehandling tilbyr vurdering, delbehandling eller totalbehandling av implantatkasus.
Er implantatbehandlingen refusjonsberettiget, vil Galleri Oslo Klinikken dermed oppfylle Folketrygdens krav om at arbeidet skal utføres av tannleger med spesial-/spesialistutdanning. Hvis du får refusjon fra Helfo, kan dine tannlegekostnader halveres. Vi har en stor pågang av henvisningar fra våres henvisende tannleger og derfor planlegger vi å utvide vår team med periodontist og øre-nese-hals lege for å kunne tilby våre pasienter et komplett tannhelsetjenste i alle spesialiteter.
Som henvisende tannlege er du velkommen til å besøke oss sammen med din pasient eller komme forbi for en rundvisning. Er du en spesialist eller tannlege som er langsiktig og vil utvikles i et kompetansesenter med fokus på utvikling og godt arbeidsmiljø? Kontakt oss nå.

Sist endret: mandag 27 august, 2018
Publisert av: Galleri Oslo Klinikken Admin