Tannimplantat

Tannimplantater kan erstatte en eller flere manglende tenner

Tannimplantater kan erstatte en eller flere manglende tenner.

Tannimplantater erstatter tapte eller manglende tenner. Implantatene settes smertefritt inn i kjevebenet og kan brukes som festepunkter for kroner, broer og proteser. Man har i dag over 40 års erfaring med tannimplantater. Vitenskapelige undersøkelser viser at implantatbehandling er meget forutsigbart og en behandling med god prognose. Etter avsluttet behandling vil implantat kronen se ut som en vanlig tann.

Vellykket implantatbehandling er et teamarbeid mellom tannlegen som lager kronen og kirurgen som opererer inn implantatet. I Galleri Oslo Klinikken sikres dette tette samarbeidet ved at hele behandlingen foregår i samme klinikk. Tannlege Kåre Jan Attramadal har spesialkompetanse innenfor implantatprotetikk og våre kirurger har lang erfaring med implantatkirurgi. Vi har et erfarent og profesjonelt team som tilbyr deg tannimplantater med høy kvalitet til en rimelig pris.

1. En implantat-basert krone kan være et optimalt behandlingsalternativ dersom du mangler en eller flere tenner i over- eller underkjeven. Dersom det er intakte nabotenner ønsker vi ikke å slipe disse ned til pilarer i en bro. 
2. Implantatet plasseres i kjevebenet. Implantatkirurgien tar vanligvis 1-2 timer og er helt smertefritt. Benet rundt tannimplantatet gror i 2-6 måneder til tannimplantatet sitter helt fast. (osseointegrasjon) 
3. En distanse (mellomstykke) festes så til implantatet. En krone festes til distansen. Kronen er nøyaktig tilpasset tannkjøttskanten, nabotennene og bittet. CAD/CAM tilpassede distanser og kroner sikrer individuell tilpassing.
4. Den nye implantat kronen føles og har funksjon som din egen tann. Utseende vil være helt lik en naturlig tann.
Implantatbehandling med offentlig stønad

Implantatbehandling er en behandling hvor du iblant må betale alt selv. Avhengig av årsakene til tanntapet, vil dette kunne gi rett til refusjon fra Helfo gjennom Folketrygdloven (link til Folketrygdloven). Dette vil du få informasjon om hos oss. Hvis du er berettiget stønad, er det en forutsetning at arbeidet utføres av tannleger med offentlig godkjenning for denne behandlingsformen. Galleri Oslo Klinikken har refusjonsrett innenfor de aktuelle feltene, slik at du kan få utført hele behandlingen i samme klinikk, og sikre deg offentlig stønad.

Seks grunner til hvorfor du burde vurdere implantater fremfor andre løsninger:

1. Tannimplantater ser ut, føles og fungerer som dine naturlige tenner.
2. Friske tenner trenger ikke å slipes til for å støtte en bro.
3. Forankring av implantater i kjevebenet vil stimulere benvev og tannkjøtt. Dette sikrer et godt utseendemessig resultat og hjelper til å bevare ansiktsstrukturene.
4. Med implantater kan du få faste tenner.
5. De eliminerer ubehaget og usikkerheten som ofte er knyttet løse, dårlig tilpassede tannproteser.
6. Du får en sikker og varig tannerstatning.

Tannimplantat pris

I prisen er all behandling inkludert. Ved behov for beinerstatningmaterial kan det tilkomme ekstra materialkostnader. Vi bruker kun velkjente implantater som har høy kvalitet. Det finnes billige implantater i markedet som vi ikke bruker. Vi tilbyr deg prisgaranti hvis du kan finne billigere komplett implantatbehadling med Nobel Biocare og norsk teknikker. Hvis du kan få refusjon kan implantatbehandlingen i tilegg bli mye billigere. Ring 22 36 76 00 hvis du har noen spørsmål.

Sist endret: torsdag 1 november, 2018
Publisert av: Galleri Oslo Klinikken Admin