Tannlegevakt i Oslo sentrum

Tannlegevakt Oslo har åpent dag, kveld og helger for å hjelpe deg som har tannverk eller akutte tannproblem. Booke akuttime online her.

Tannlegevakt Oslo er Galleri Oslo Klinikken sin tannlegevakt midt i Oslo sentrum med Oslo S og Oslo City som nærmeste naboer. Tannlegevakt Oslo har åpent dag, kveld og helger for å hjelpe deg som har tannverk eller akutte tannproblem.

Vi tilbyr deg en rimelig og smertefri akutt tannbehandling. Bussterminalen er i samme bygg og vi ligger tett inntil Oslo S. Det er parkeringshus (Galleriet vest) i kjelleren. Vi har et godt faglig og sosialt miljø, og vi håper at pasientene våre vil føle seg trygge og godt ivaretatt. Foruten tannproblem håndterer vi også andre munn-, tung- og tannkjøttsproblemer, i tillegg til kjeveleddslidelser og akutte problemer med tyggemusklene.

Ved følgende tilstander skal du kontakte tannlegevakten:

 • Tannverk
 • Tannbyll
 • Hevelse og feber
 • Utslått tann
 • Knekt tann
 • Knekt eller mistet fylling, krone eller tannbro
 • Traume mot munn og/eller tenner
 • Sår på bløtvev som ikke tilheler innen 10 dager
 • Akutt låsing i kjeveleddet
 • Betennelse ved visdomstann
 • Andre akutte tannlegebehov

Tannverk, knekt tann eller fylling og tannbyll er noen akutte problemer som må behandles så snart som mulig. Hvis du har en tannbyll og feber må du kontakte tannlegevakten raskt. Store infeksjoner kan spre seg raskt og kan i sjeldne fall være livstruende. Tannlegevakt Oslo tilbyr deg derfor time i dag. Hvis du har skadet dine tenner ved en ulykke, er det viktig å søke hjelp i dag og ikke vente for lenge. Har slått ut en tann, skal du legge den i melk eller i munnen, og komme til en tannlegevakt så fort du kan. Vi kan ofte sette tilbake tannen etter en undersøkelse. Dette er veldig viktig for at du skal kunne få dekning fra forsikringen din.

Skal jeg beholde tannen eller fjerne den?

Hvis det går å beholde en tann, er det alltid bra å beholde den. Tanntrekking er billigere men du mister tanna, og erstatning av en tann med implantat eller bro er som regel dyrere enn å reparere tannen. Iblant er det nødvendig å rotfylle en skadet tann og ha en krone for å beholde den. Dette koster mer enn å trekke tannen, men dine egne tenner er alltid bedre enn andre løsninger. Visdomstenner og tenner som ikke er viktige for estetikk eller funksjon kan trekkes. Vi har flere kirurger som kan fjerne din tann helt smertefritt.

Tannlegevakt pris:

Et besøk hos tannlegevakt Oslo kan koste mellom 700 – 1700 kr. Kostnaden varierer avhengig av behandlingen. Ved veldig store behandlinger kan kostnadene bli større. Du kan alltid få et kostnadsoverslag før behandlinger.
Tannlegevakt Oslo utfører all konvensjonell tannbehandling og dekker de fleste behov innen allmennpraksis, tannlegevakt og spesialist tannleger. Ring oss nå for en rask time i dag. Tlf. 22 36 76 00.

Sist endret: onsdag 18 september, 2019
Publisert av: Ottilia Däröste