Ledig stilling

Bli en del av vårt kompetanseteam!

Ledig stilling midt i Oslo!

Ønsker du å bli del av et positivt og ambisiøst team som jobber med å bygge fremtidens tannhelse? Vår visjon er å være “Ditt kompetansesenter innen tannhelse”. For å nå visjonen vår ønsker vi kontinuerlig å styrke vårt team med positive, ambisiøse og fleksible medarbeidere. Vårt team består av resepsjonist, tannhelsesekretærer, tannpleiere, tannleger, spesialister (oral kirurgi, endodonti, kjeveortoped og radiolog) og tannteknikker.

Vi søker:

Tannhelsepersonell


Galleri Oslo Klinikken er en henvisningspraksis innen endodonti med historie tilbake til 80-tallet. I dag har vi to endodontister på teamet. Da vi både har mange lojale og mange nye henvisere ønsker vi å ut øke vår kapasitet innen endodonti. Vi søker deg som er fleksibel, ambisiøs og langsiktig. Ta kontakt for mer informasjon.

Galleri Oslo Klinikken ønsker å bygge et kompetansesenter innen tannhelse hvor alle spesialiteter er representert. Vi ser nå etter en periodontist som sammen med oss ønsker å bygge opp en periodonti-avdeling med våre tannpleiere. Ta kontakt for mer informasjon.

Galleri Oslo Klinikken er en henvisningspraksis innen oralkirurgi med historie tilbake til 80-tallet. I dag har vi en oral kirurg på teamet. Da vi både har mange lojale og mange nye henvisere ønsker vi å ut øke vår kapasitet innen oralkirurgi. Vi søker deg som er fleksibel, ambisiøs og langsiktig.
Sammen med oss vil du bygge opp et helt nytt konsept hvor vi digitaliserer hele arbeidsflødet i forbindelse med implantatbehandling og arbeider her tett sammen med radiolog og tannteknikker. I dag jobber vi fremst med Nobel Biocare og Straumann implantatsystem. Vi har CBCT, Piezo-apparat, printer for guide-skinne på klinikken. Vi utfører også behandlinger med PRF. Ta kontakt for mer informasjon.

En tannhelsesekretær er en person innen tannhelseteamet som alltid ligger to skritt foran behandleren. Han eller hun forbereder infor behandling, rydder under og etter behandling. Tannhelsesekretæren sørger for at gjeldende hygienerutiner følges mtp sterilisering av instrumenter og utstyr, sender ut innkallinger, foretar varebestilling og svarer på pasienthenvendelser over mail og telefon. Vi søker nå etter flere tannhelsesekretærer til vårt allmenn- og spesialisttannhelseteam.

Helsepersonell


Grunnen til at vi ønsker leger på teamet er at munnen er en del av kroppen. Som tannhelsepersonell møter vi mange mennesker regelmessig, ofte hyppigere enn de oppsøker helsepersonell. Som tannhelsepersonell kan vi være de første å oppdage tegn til bl.a. diabetes, overvekt, bruk/missbruk av tobakk, alkohol og/eller droger. Dette påvirker ikke bare munnen og prognosen på de behandlinger man evt. gjør, uten også resten av kroppen. Ved et tværfaglig samarbeid med leger kan vi lettere tilby en tjeneste som ser helheten hos pasienten og fremmer den totale helsen, ikke bare munnen. Er du allmennlege eller ØNH-lege og ønsker å samarbeide, ta gjerne kontakt med oss på admin@galleriosloklinikken.no for direkte kontaktoppgifter til daglig leder.

Vi møter daglig mange pasienter, og de fleste har ingen problemer med tannlegebesøket. Men for noen er det veldig problematisk, våre pasienter forteller om alt fra å synes det er litt ubehaglig til at det er helt paralyserende. Det finnes mange ulike grader av tannlegeskrekk og tannlegeangst, og de må behandles individuelt. Mange pasienter kommer godt i mål med en behandler som bygger en trygg relasjon, og trinn for trinn følger pasienten gjennom behandlingen. Noen pasienter ønsker å bli behandlet med beroligende medikamenter i forbindelse med tannbehandlingen, og noen må behandles i narkose. Men, for å tilby våre pasienter en totalbehandling, ønsker vi i tillegg til tannbehandlingen også behandle frykten. Dette gjør vi best i sammarbeid med psykolog. Vi tilbyr alltid våre pasienter med tannlegeskrekk mulighet til samtaleterapi med en psykolog, da vi mener at vi får et mer langsiktig resultat om vi behandler både pasientens tannlegeskrekk og munn og tenner. Er du psykolog eller samtaleterapeut og ønsker å samarbeide, ta gjerne kontakt med oss på admin@galleriosloklinikken.no for direkte kontaktoppgifter til daglig leder.

Ta kontakt med ass. daglig leder på admin@galleriosloklinikken.no for mer info om den spesifikke stillingen du er interessert i.

Sist endret: onsdag 17 oktober, 2018
Publisert av: Galleri Oslo Klinikken Admin